top of page

KONTAKT

TABOR ŠPORT d.o.o.

 

Fabianijeva 19

1000 Ljubljana

Slovenia – EU

Ogled in nakup možen po predhodnem dogovoru na 

+386 41 648-048

Pred obiskom prosim preverite urnik poslovanja.

GSM +386 41 648 048

RAZSTAVNI PROSTOR

Tržaška cesta 32, Ljubljana

(poleg tovarne Ilirija na Viču, vhod iz Šestove ulice)

Tel: +386 41 648 048

 

email: taborsport@siol.net

 

Facebook: taborsport

 

 

SPLETNO NAKUPOVANJE: splošni pogoji

 

Spletno mesto www.taborsport.si je spletna trgovina, ki deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Postopek nakupovanja je zelo enostaven. Ko najdete artikel, najprej izberete velikost in model (če to določen artikel zahteva) in ga nato dodate v košarico. Ko želite z nakupovanjem zaključiti, se premaknete v košarico (zgoraj desno), kjer lahko še enkrat preverite, če so vsi izbrani artikli pravi in če ste izbrali pravo velikost. Vse cene so v EUR in vsebujejo predpisani DDV.

 

Nato morate samo še izpolniti obrazec s podatki, ki so potrebni za zaključek nakupa. Po prejetju naročila se vam bomo oglasili po elektronski pošti in vam poslali predračun (praviloma takoj naslednji delovni dan). Vsi podatki, potrebni za plačilo, se nahajajo na predračunu samem.

 

V kolikor boste pri naročilu izbrali opcijo dostave blaga na dom, vam bomo na predračunu zaračunali tudi stroške poštnine, a le za naročila do 100 evrov. Za ta naročila znaša poštnina 5 evrov (z DDV). Za supe 10 evrov (z DDV) . Za kajake in kanuje 15 evrov (z DDV). Lahko pa se dogovorimo tudi za osebni prevzem ali dostavo. 

 

MOŽEN JE TUDI NAKUP NA OBROKE: s karticami VISA, MASTERCARD, DINERS in KARANTA.

 

Ko bomo prejeli plačilo, bomo vaše naročilo pripravili v najkrajšem možnem času, ki je odvisen od zaloge in dobavljivosti artikla. Ko bo naročilo pripravljeno, vam bomo paket takoj ko bo pripravljen, poslali preko Pošte Slovenije. V primeru osebnega prevzema, pa vas bomo poklicali po telefonu ali e-pošti, da se dogovorimo za prevzem. 

 

 

Pravica do odstopa od nakupa in vračilo blaga

Kupec ima pravico, da kupljeno blago vrne brez kakršnekoli odškodnine. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15-ih dneh od prejetja blaga. To mora sporočiti pisno na naslov Tabor Sport, d.o.o., Fabianijeva 19, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na naslov taborsport@siol.net, blago pa vrniti v nadaljnjih 15 dneh. V tem primeru kupec sam poravnava stroške, ki nastanejo ob vračilu kupljenega artikla. Podjetje Tabor Sport, d.o.o. bo kupcu vrnila že plačano kupnino.

Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Avtorske pravice

Spletno mesto www.taborsport.si je v lasti podjetja Tabor Sport, d.o.o.. Vse pravice so pridržane. Vsebine na spletnih straneh lahko vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so lahko tudi last tretjih oseb. Zato je vsakršno posredovanje informacij iz spletnih strani dovoljeno samo s pismeno odobritvijo lastnika.

Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila. 

 

 

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na razpolago in vam želimo veliko užitkov pri nakupovanju!

 

EKIPA

Tabor Šport

bottom of page