top of page

Politika zasebnosti – spletna stran taborsport.si


Upravljavec osebnih podatkov podjetje Tabor Šport, d.o.o., Fabianijeva ulica 19, 1000 Ljubljana je zasebnosti prijazna družba in spoštuje tako zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, kakor tudi vaše želje. Zato vas vabimo, da si več o obdelavi osebnih podatkov preberete v spodnjih poglavjih, ki so ločena glede na obliko sodelovanja z nami oz. namenom obdelave osebnih podatkov.

V primeru, da bi potrebovali vaše podatke, vas bomo o tem obvestili, vam pojasnili, zakaj jih potrebujemo, za kakšen namen jih bomo obdelovali in vas, v določenih primerih, prosili, da nam jih prostovoljno posredujete skupaj s soglasjem za njihovo obdelavo.

Če želite stopiti v kontakt z nami ali pridobiti podrobnejše informacije o naših produktih
Če boste z nami komunicirali preko e-pošte, spletne strani, telefona ali drug način, potem bomo vaše osebne podatke na podlagi zakonitega interesa hranili do zaključka naše komunikacije. Če to želite, pa lahko našo komunikacijo kadarkoli prekinete in zahtevate izbris svojih osebnih podatkov.

Upravljavec osebnih podatkov: Tabor Šport, d.o.o., Fabianijeva ulica 19, 1000 Ljubljana


Pravni temelji za obdelavo osebnih podatkov: zakoniti interes (6(1)f člen GDPR) upravljavca za potrebe komuniciranja z vami in odgovorov na vaša vprašanja ter posredovanje konkretne ponudbe.

Kategorije uporabnikov: vzdrževalci spletne strani, ponudniki orodij za trženje, marketinške agencije, zunanji izvajalci koriščenih storitev. Uporabniki osebne podatke obdelujejo izključno po navodilih in pod nadzorom upravljavca.

Rok hrambe: do zaključka komunikacije.

Pravice posameznikov: ugovor, dostop do podatkov, popravek, izbris, omejitev obdelave, prenosljivost. Pravice je mogoče uveljavljati s pisno vlogo, poslano na naslov upravljavca, ali po elektronski pošti na naslov taborsport@siol.net.

Če boste ocenili, da vaših pravic ne izvršujemo ustrezno, je mogoča pritožba oziroma prijava pri Informacijskem pooblaščencu RS (več informacij na: www.ip-rs.si).
 

Če opravite nakup v naši spletni trgovini
Prosili vas bomo, da nam posredujete vaše ime in priimek, telefonsko številko in e-poštni naslov. Na vaš e-poštni naslov bomo lahko poslali želeno ponudbo oz. potrditev vašega nakupa in podatke za plačilo. Vaši osebni podatki, ki se obdelujejo preko spleta, se prenašajo preko varnega protokola SSL. Ta protokol SSL omogoča, da so vaši osebni podatki šifrirani in potujejo varno preko internetnih povezav. Šifriranje se vključi pred pričetkom prenosa osebnih podatkov. Da ste v zaščitenem stanju boste vedeli, ko se bo v iskalnem oknu vašega brskalnika pojavila zaklenjena ključavnica. Poleg tega se pri vstopu v varnostno stanje prvi znaki spletne strani iz “http” spremenijo v “https” in vaši osebni podatki so za t.i. »požarnimi zidovi«, zaščiteni pred kakršnimkoli zunanjim dostopom. Vašo telefonsko številko in e-naslov
potrebujemo, da lahko potrdimo vaš nakup, vam posredujemo predračun in vas kontaktiramo v primeru morebitnih posebnosti v zvezi z vašim nakupom. Preko e-naslova vas bomo lahko tudi prosili za vaše mnenje, ki je za nas nadvse pomembno.


Upravljavec osebnih podatkov: Tabor Šport, d.o.o., Fabianijeva ulica 19, 1000 Ljubljana


Pravni temelji za obdelavo osebnih podatkov: zakoniti interes (6(1)f člen GDPR) upravljavca za potrebe komuniciranja z vami in odgovorov na vaša vprašanja ter posredovanje konkretne ponudbe.Če posameznik podatkov ne priskrbi, sklenitev pogodbe ni mogoča. Na podlagi lastnega zakonitega interesa (6(1)f člen Splošne uredbe) upravljavec osebne podatke obdeluje tudi za namen načrtovanja delovnega procesa, zalog in kapacitet, ter izboljševanje ponudbe in optimiziranje storitev.


Kategorije uporabnikov: vzdrževalci spletne strani, ponudniki orodij za trženje, marketinške agencije, zunanji izvajalci koriščenih storitev. Uporabniki osebne podatke obdelujejo izključno po navodilih in pod nadzorom upravljavca.

Rok hrambe: do preklica privolitve.

Pravice posameznikov: preklic privolitve oz. ugovor, dostop do podatkov, popravek, izbris, omejitev obdelave, prenosljivost. Pravice je mogoče uveljavljati s pisno vlogo, poslano na naslov upravljavca, ali po elektronski pošti na naslov taborsport@siol.net. Zoper ravnanje upravljavca v zvezi z varstvom osebnih podatkov je mogoča pritožba oziroma prijava pri Informacijskem pooblaščencu RS (več informacij na: www.ip-rs.si).

 

Piškotki

Naša spletna stran uporablja dve skupini piškotkov: Nujne in analitične. Več o piškotkih pa na povezavi.

 

Na kakšen način lahko uveljavljam svoje pravice?

Svoje pravice lahko kadarkoli uveljavljate na način, da nam pišete po navadni pošti na zgoraj navedeni naslov ali na e-naslov taborsport@siol.net. Da bomo vedeli, da pravice uresničujemo pravi osebi, vas bomo ob tem zaprosili za identifikacijo oz. podatek, s katerim vas bomo lahko enolično identificirali.

Katere pravice v zvezi z obdelavo osebnih podatkov je mogoče uveljavljati, je odvisno od tega, v kakšnem stiku ste z nami. O svojih pravicah si vedno lahko več preberete pri posameznih situacijah opisanih na tej spletni strani.

bottom of page